Книга за гости

Captcha

shadow

Малко е да се каже "Благодаря" за това което прави цирк: "Балкански" за хората обичащи цирковото изкуство. Купол приличащ на истински замък, винаги интересна програма която прави посещението на цирка истински празник. Въпреки, че цирковото изкуство е най скъпото и не се съмняваме, че и тук има проблеми от финансов характер винаги цирк: "Балкански" е отворен за социално слаби, болни, хора със специфични потребности.

21 Oct 2014 From: Русан
shadow

Здравейте Теодора,
Всяко едно представление приключва с Глобусът на Смъртта. Така че когато и да ни посетите вие ще се насладите на този номер.

20 Oct 2014 From: Викторио
shadow

Здравейте,поздравления за всичко,което правите ! Искам да попитам дали на всяко представление се изпълнява онзи номер с моторите в глобуса ? Ако не е на всяко,бихте ли ми казали кога ще го изпълните ? В момента сте в Пловдив - моя роден град и определено смятам да ви посетя и много искам да видя този номер на живо !!

19 Oct 2014 From: Теодора
shadow

Здравейте Янис,

Представления :
Понеделник - почивен ден
от Вторник до Събота : 16.30 часа и 19.30 часа
Неделя : 11 и 16.30 часа

19 Октомври е неделя следователно от 11 и 16,30 часа.

19 Oct 2014 From: Викторио
shadow

искам да попитам в пловдив от колко часа са придстовленията (19 oktomvri)

19 Oct 2014 From: Янис
shadow

Здравейте Василка,
Нашите животни не са взети от природата и да се карат да правят ненормални за тях неща. Животните са 5 поколение родени в цирка и от малки започват чрез игра да тренират неща близки до техните природни.
А в нашият спектакъл има 2 номера с животни и още 2 часа спектакъл без животни, щом смятате че нямате какво да гледате - съжаляваме.
Лека вечер
Викторио Петков
Администратор на Фейсбук страницата на цирк Балкански

18 Oct 2014 From: Викторио
shadow

Освободете животните и ги върнете в естествената им среда!
Тогава с удоволствие ще доведа детето си на представлението Ви.
Сега няма на какво да се възхищаваме, а само да скърбим за нещастните животни.
Какво да кажем на децата си, че това което правите с животните е нормално, редно, човечно или весело?

16 Oct 2014 From: Василка
shadow

Здравейте Силвия,
Да програма която сте гледали в някоя от градовете през 2014 е същата какво ще гледате и в Пловдив. Иначе от преди години е различна- ние всяка година сме с нова и уникална програма.

15 Oct 2014 From: Викторио
shadow

Здравейте в началото на годината цирк Балкански беше в София, искам да попитам програмата в Пловдив в момента същата ли е?

15 Oct 2014 From: Силвия
shadow

Уважаема госпожо К.К.
А какво бихте казали за другите дресури в спектакълът?

12 Oct 2014 From: Викторио
shadow

Здравейте!Тъй като имах съмнението,че може така недостойно да се отнесете към моя коментар,реших да проверя дали все още го има,но уви - изтрит е.Аз ще си направя труда да го напиша пак...мисля,че тази книга за гости е не само за похвали,а за всякакви мнения.Снощи (09.10.2014г) присъствах на вашето представление в гр.Пловдив и искам да изкажа възмущението си от клетката с дивите животни,от която ясно се виждаше страха на лъва,лъвиците и тигъра от камшика на техния дресьор в старанието му да ги накара да изпълняват смешните му команди да се прескачат и да подскачат,забавлявайки група деца и техните незаинтересовани родители.НАПРАВЕТЕ ТАКА,ЧЕ ДА ЗАБАВЛЯВАТЕ ПУБЛИКАТА СИ,КОЯТО ВИ ДАВА ПО 20-25-30лв. НА ЧОВЕК,БЕЗ ДА ТОРМОЗИТЕ ЖИВОТНИТЕ И ДА ГИ УНИЖАВАТЕ,КАРАЙКИ ГИ ДА ПРАВЯТ БЕЗИНТЕРЕСНИ НОМЕРА,ИМАЙКИ ПРЕДВИД СТАТУТА ИМ В ПРИРОДАТА,КАКТО И ДА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЖАЛКИЯ ИМ ДРЕСЬОР !!! Току що прочетох за закона,който влиза в сила догодина и СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ТОВА ДА СТАНЕ ФАКТ.Господин Балкански,цирк без животни ще е цирк,стига да сте достатъчно компетентни циркови артисти,за да го направите!

10 Oct 2014 From: KK
shadow

До година цирка в България ли ще е или заминава за други държави като в сила е закона за забрана на дивите животни. Цирка е страхотен и трябва да остане в България.

09 Oct 2014 From: Kирил
shadow

Zdraveyte,az sum na 12 godini i oshte ot malka idvam vuv vashiq cirk toy e strahotrn....bila sum i na drygi no te nqmat raznobrazie i nemogat da mi napravqt tolkova golqm interes.....s ydovolstvie idvam na vashi predstavleniq i gi cakam......blagodarq vi za strahotnite prezivqvaniq

09 Oct 2014 From: Yordanka
shadow

Здравейте Адриана,
След Пловдив цирк Балкански се прибира в своята зимна квартира и няма да се изнасят спектакли (до пролетта). Циркът изнася представления в София през пролетните месеци Април/Май и част от Юни.
Поздрави, Викторио Петков
Администратор на фейсбук страницата на Цирк Балкански

08 Oct 2014 From: Викторио
shadow

Здравейте,

Къде ще са следващите представления след Пловдив и дали циркът ще бъде в София около 22 ноември?

Поздрави!

08 Oct 2014 From: Адриана

First Previous 1 2 3 4 5 6 25 26 27 Last