Книга за гости

Captcha

shadow

Синът ми е на 5 години и с нетърпение очакваше отново вашият цирк.Благодарим ви за незабравимите емоции и за усмивките на децата излизайки от шапитото на цирка.Хубаво би било да имате някакви символични сувенири с вашето лого-магнити и хартиени шапки за децата,които да си закупим на излизане от цирка или преди представлението.Това би било също интересно за децата,а и за нас разбира се, освен захарния памук и светещите играчки. Успех и до нови срещи!ще ви чакаме отново следващия сезон!

16 Sep 2014 From: Анета Жорова
shadow

Какъв е номера Слепеца Едик. И кой изпълнява ремъци

16 Sep 2014 From: Павел
shadow

За хипопотама разбрахме и знаят само хората, които случайно са прочели тук и които идат на представлението. Днес пак колата Ви минава из Варна и рекламира същото съобщение с реклама за хипопотама. Вземете поставете някакво съобщение на касите, че го няма и на програмата която раздавате заедно с билетите може даго задрасквате с един черен маркер. Иначе според мен си е лъжлива реклама.

16 Sep 2014 From: Митко
shadow

Здравейте "Мама на Мишо" , цирк Балкански гостува във Стара Загора от 12 до 22 Юни 2014 година , сега Цирк Балкански е във Варна до 21 Септември 2014 година (Неделя)

Здравейте Стефка , за пореден път пишем че хипопотамът не участва в програмата. Поради разкъсване на връзката хипопотам-дресьор (при наличие на 2 дресьори) се наложи да се извади от програмата хипопотамът и да се върне обратно в Италия, защото така е по-безопасно и за дресьора и за публиката.

15 Sep 2014 From: Викторио
shadow

Хипопотамът ще участва ли в представленията ?Интересува ме за сега тази седмица

15 Sep 2014 From: Стефка
shadow

Здравейте, докога циркът ще бъде в Стара Загора?

14 Sep 2014 From: Мама на Мишо
shadow

До Митко : Здравейте Господине! Поради разкъсване на връзката хипопотам-дресьор (при наличие на 2 дресьори) се наложи да се извади от програмата хипопотамът и да се върне обратно в Италия, защото така е по-безопасно и за дресьора и за публиката.

14 Sep 2014 From: Викторио
shadow

Здравейте. Възмутен съм, току що се връщаме от представлението. Защо рекламирате хипипотам а не излиза? Децата цял ден само повтарят, че ще видят Бимбо и накрая разочаровани. Последния път като идавахме преди 3-4 години пак рекламирахте някакво животно, което пак не се появи. Аз повече не бих довел децата си

14 Sep 2014 From: Митко
shadow

До Петър : За момента пазим турнето в тайна, следете секция "Календар" в сайтът ни и нашата Феисбук страница.

13 Sep 2014 From: Викторио
shadow

Ще гостуване ли в Плевен или Велико Търново

13 Sep 2014 From: Петър
shadow

До ЕЛЕНА :
Маршрутът е сравнително един и същ поради няколко причини. Циркът ни е голям и трудно може да се разположи в повечето градове. А относно програмата - нашата програма всяка година е НАПЪЛНО РАЗЛИЧНА !

До Емилия :
За момента пазим турнето в тайна, следете секция "Календар" в сайтът ни и нашата Феисбук страница.

13 Sep 2014 From: Викторио
shadow

ще идвате ли в русе скоро?

13 Sep 2014 From: емилия
shadow

АЗ СЪМ ОТ ПАЗАРДЖИК. Детето ми днес каза- толкова дълго го чакам вече този цирк, че ми омръзна- заведи ме на друг. Пазарджик не е от най-големите градове, но е един от най-големите фенове на цирка. Всяка година турнето ви е с един маршрут, програмата една и съща. Скоро няма да имате публика.

12 Sep 2014 From: ЕЛЕНА
shadow

Първоначално бях доста скептично настроена относно ходенето на цирк, но вие ми разкатахте фамилията! Не че нещо, но се влюбих във абсолютно всички артисти, възхищавам се на талантите на всички тях!

11 Sep 2014 From: Ано х3
shadow

Днес посетих представлението на цирк “Балкански” във Варна.Останах възхитена от представлението!Невероятни сте.!!!! . Дарихте ни с два прекрасни часа, наситени с много смях от сърце, сълзи от щастие и много адреналин от номерата, които ни показахте!Благодарна съм на целия Ви екип ! Бъдете живи и здрави и винаги ни радвайте с професионализма си! Поклон пред , Вас!

10 Sep 2014 From: Албена Вълева

First Previous 1 2 3 4 5 6 23 24 25 Last